Chapter 3HREE

Vanaf 27 juni her-opent Chapter 3HREE Maarten Spruyt in Het HEM.

Dankzij de gulle bijdrages aan onze crowdfund actie ‘Shoot Us With Love!’ kunnen wij de deuren naar Chapter 3HREE Maarten Spruyt weer open stellen voor het publiek. Ook zijn de meeste tentoongestelde kunstenaars zo vrijgevig geweest hun werken nog een periode langer te laten staan. De werken van Ivana Basic en Cyprien Guillard zijn helaas niet meer te zien. Reservering van een tijdslot voor Chapter 3HREE Maarten Spruyt is nodig en kan via onze ticket pagina.

Indien we genoeg structurele steun vinden, hervatten we onze eigen programmering in 2021 waarbij we vanaf maart terugkeren met Chapter 4OUR en 5IVE, in samenwerking met respectievelijk Simon(e) van Saarloos en Rem Koolhaas / Samir Bantal.

Kijk, lees en luister

za en zo 13:00–20:00

Over

Het HEM is een huis voor eigentijdse cultuur in een voormalige kogelfabriek op het Hembrugterrein in Zaandam.

Chapter 2WO

gastcurator:
Nicolás Jaar en de Shock Forest Group

‘These livelihoods make worlds too – and they show us how to look around rather than ahead.’

Verkenningen, lezingen, concerten & performances

Chapter 2WO Publiek programma

week van

These events are related to Chapter 2WO only. For complete program of events at Het HEM, visit Calendar.

Shock Forest Group

Shock Forest Group (2019) is een internationaal onderzoeksteam dat bestaat uit architecten, cartografen, linguïsten, codeerders, geluidmakers, biologen, ontwerpers en ingenieurs. Het is een experiment in open onderzoek, waar de onderzoekscategorieën gedefinieerd worden naarmate het onderzoek zich ontwikkelt. Het is ook een experiment in alternatief onderwijs, een klaslokaal zonder leraar, waar leren zich voordoet als het product van polyfonie.

These livelihoods make worlds too – and they show us how to look around rather than ahead
Anna Tsing