Chapter 2WO

Nicolás Jaar en de Shock Forest Group

‘These livelihoods make worlds too – and they show us how to look around rather than ahead.’

Over Chapter 2WO

Chapter 2WO neemt je mee in de wereld van Chileens kunstenaar en componist Nicolás Jaar. Zijn tien weken durende verblijf in Zaandam wordt een intensieve verkenning van het Hembrugterrein.

LEES MEER

TICKETS VOOR CHAPTER 2WO

Shock Forest Group

Shock Forest Group (2019) is een internationaal onderzoeksteam dat bestaat uit architecten, cartografen, linguïsten, codeerders, geluidmakers, biologen, ontwerpers en ingenieurs.

LEES MEER   
'SHOCK FOREST GROUP' DOOR NICOLÁS JAAR

 

Geluids- en lichtinstallatie

Incomprehensible Sun

Incomprehensible Sun (2019) is een geluids- en lichtinstallatie van Nicolás Jaar in de 200 meter lange ondergrondse schietbaan van Het HEM.

LEES MEER

Installatie

White Cube

De White Cube is ons minimuseum. Deze geklimatiseerde ruimte stelt ons in staat om museumstukken uit belangrijke collecties te tonen die als historisch referentiekader fungeren voor de ideeën die in het Chapter naar voren worden gebracht.

LEES MEER

Geluids- en lichtinstallatie, vanaf 17 oktober

Retaining the Energy, but Losing the Image

Retaining the Energy, but Losing the Image (2019) is een installatie van Vincent de Belleval en Nicolás Jaar bestaande uit 10 parabolas, roterende reflectoren die geluid en licht zowel opvangen als uitzenden. In de periode van 17 oktober tot en met 1 december verzorgt Nicolás Jaar meerdere liveconcerten met de Parabolas.

LEES MEER

 
These livelihoods make worlds too – and they show us how to look around rather than ahead
Anna Tsing