Tickets

nlen

Chapter 2WO Ticket

Chapter 2WO ontwikkelt zich gedurende tien weken. Nicolás Jaar en de onderzoeksgroep ontwikkelen voortdurend nieuw werk gedurende drie maanden in het bijzijn van het publiek.

Wat je moet weten over een Chapter 2WO entreebewijs:

Vanaf 19 september is de installatie Incomprehensible Sun te zien in de kelder. De installatie kan door maximaal vier personen tegelijkertijd betreden worden. Vanwege de populariteit van de installatie raden we je aan om online te reserveren voor een tijdsslot en entreebewijs. Zonder gereserveerd tijdsslot kunnen wij toegang niet garanderen. Het reserveren van een tijdsslot voor Incomprehensible Sun is gratis.

  • Het tijdsslot is alleen geldig i.c.m. een entreebewijs tot Chapter 2WO.
  • Het tijdsslot is een tijdindicatie, na aanmelden bij de receptie hoor je van de mediator wanneer je de installatie mag betreden.
  • Houd er rekening mee dat de wachttijd kan oplopen tot een uur. Tijdens het wachten kan je de Huiskamer of Cafe Restaurant Het HEM bezoeken.

Op 17 oktober wordt het Chapter aangevuld met de installatie Retaining the Energy, but Losing the Image. Om al onze bezoekers de kans te geven beide installaties in de tentoonstelling te zien is het Chapter 2WO ticket (gekocht vóór 17 oktober) te gebruiken voor twee bezoeken. Bij je eerste bezoek ontvang je van de kassamedewerker een voucher voor een gratis tweede bezoek.

 

Entreeprijzen

Volwassenen: € 10
CJP: € 8
Stadspas: € 2,50
Onder 18 jaar: gratis

Een entreebewijs voor Chapter 2WO geeft je toegang tot de tentoonstellingsruimten van Het HEM. Gedurende het Chapter zullen hier verschillende installaties van Nicolás Jaar en anderen te zien zijn.

Evenementen in Chapter 2WO

Voor de evenementen die binnen Chapter 2WO worden georganiseerd dien je een evenement ticket te kopen. Kijk in onze kalender bij het evenement dat je wil bezoeken.

Algemeen

  • E-tickets voor een Chapter/evenementen zijn gebonden aan een dag of tijdstip. E-tickets kunnen niet worden omgewisseld.
  • In Het HEM kun je betalen met een betaalpas of creditcard (contactloos of met pin). Wij accepteren geen cash.
  • De Huiskamer, Café Restaurant Het HEM en Restaurant Europa zijn gratis te bezoeken.
  • Wil je met 15 of meer personen komen, neem contact met ons op via info@hethem.nl.