Shoot Us With Love

Steun Het HEM: doneer en verklaar je liefde

De pandemie en de daaraan verbonden economische terugval treffen Het HEM vroeg in haar bestaan en vragen om een nieuwe aanpak. Amerborgh International heeft de ontwikkeling van Het HEM afgelopen jaar mogelijk gemaakt maar besloot als hoofdfinancier dat de verplichtingen en risico’s van een organisatie zoals Het HEM niet meer te waarborgen vielen. De BV wordt hiermee afgesloten, de Stichting blijft overeind.

Dit heeft verder tot gevolg dat Het HEM haar personeel naar een minimum terugschroeft en eigen activiteiten uitstelt tot 2021. We wenden 2020 aan om alternatieve financieringsmodellen te vinden die de maatschappelijke waarde van deze jonge culturele instelling in de toekomst verder consolideert. We hebben inmiddels nieuwe investeerders gevonden die de voortgang van de instelling voor een deel zeker stellen maar het is nog niet genoeg. Terwijl wij vol gedrevenheid werken aan het bezegelen van financiering voor de lange termijn, zijn wij op dit moment enorm geholpen met jouw directe bijdrage en steun.

Shoot Us With Love! Met die woorden starten we een crowdfunding campagne om op korte termijn Het HEM en de tentoonstelling Chapter 3HREE: Maarten Spruyt open te kunnen stellen voor publiek. De campagne loopt tot 21 juni 2020, exact één jaar na onze grootse opening. Een beter verjaardagscadeau zouden we ons niet kunnen wensen!

Vind onze campagne hier!